Vinde un imobil
Apartament cu Două Camere în Complexul Lighthouse Golf and Spa, Balchik
Vândut (Ref.No: VN460)
60 000 EUR
58 000 EUR (699 EUR / m.p.)
63 116 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: apartament
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: Balchik
Suprafață: 83 m.p.
Etaj: 2
Dormitoare: 1
Taxe anuale de întreținere: 12 EUR/m2
Descriere

Apartament cu Două Camere în Complexul Lighthouse Golf and Spa, Balchik, Bulgaria

În Balchik, pe malul Mării Negre, se găsește un apartament de excepție cu două camere, în cadrul prestigiosului complex Lighthouse Golf and Spa. Cu o orientare sudică pentru a captura razele blânde ale soarelui, acest sanctuar locativ este parte a unei comunități de lux remarcabile.

Detalii Locație: Situat în imediata apropiere a plajei, complexul oferă o intrare facilitată către o gamă impresionantă de atracții, inclusiv terenul de golf de înaltă clasă, piscine strălucitoare, spa-uri rafinate și restaurante de renume. Acest apartament reprezintă o poartă către rafinamentul de pe litoralul bulgăresc.

Spațiu și Eleganță: Cu o configurație inteligentă, apartamentul cu două camere impresionează prin spațiul său generos și designul contemporan. Bucurându-se de o cameră de zi deschisă și o bucătărie modernă, dormitorul confortabil și baia elegantă aduc un aer de rafinament. O terasă și balcon privat de 15mp completează ansamblul, oferind un colț intim pentru a savura momente de relaxare și priveliști spectaculoase. Apartamentul este vândut complet mobilat și echipat, beneficiind de facilități precum boiler privat, aer condiționat și conexiune la internet de mare viteză.

Facilități de Clasă Mondială: Achiziționând această proprietate, veți beneficia de un acces privilegiat la facilitățile complexului, precum terenul de golf excepțional, spa-uri luxoase și piscine îmbietoare. Opțiunile culinare ale restaurantelor de top completează experiența, iar serviciile de securitate și parcare privată aduc un plus de confort și siguranță.

Investiție Strategică: Cu renumele său mondial și atracția turistică a zonei Balchik, acest apartament reprezintă o investiție de excepție. O reședință permanentă sau o oportunitate de închiriere pentru venituri suplimentare, alegerea este a dumneavoastră. Cu prețul negociabil, această ocazie unică vă invită să deveniți proprietar într-un loc de vis.

Experimentați luxul la Marea Neagră într-un cadru idilic, cu acest apartament cu două camere la Lighthouse Golf and Spa. Descoperiți o viață confortabilă și relaxantă, beneficiind de toate facilitățile necesare. Aceasta este o ocazie rară de a vă transforma visul în realitate!

 
Video
Do you have property for sale in Balchik. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare