Vinde un imobil
De ce să închiriați proprietatea cu noi?
  • Management complet al proprietății în Sofia și Varna, ocupare 99,9%
  • Foto și video a proprietății dvs. gratuit
  • Marketing și clienți internațional
  • Transparență deplină, rămâneți informat prin intermediul contului online al proprietarului
Cu cât aș putea închiria? Ce trebuie să știți înainte de a vă închiria proprietatea?
Închirieri pe termen lung
* disponibil numai în Sofia și Varna
Taxe de management competitive
Taxe de management competitive
Oferim condiții favorabile pentru închirierea imobilelor! Taxele și comisioanele de administrare sunt mai mici decât cele ale concurenților!
Management complet al proprietății
Management complet al proprietății
Dacă aveți o proprietate în Sofia sau Varna și doriți să o închiriați prin contract de închiriere pe termen lung, vă putem oferi servicii de management cuprinzătoare: publicitate, efectuarea vizionărolor cu potențiali chiriași, încheierea unui contract de închiriere, incasarea chiriei, plate serviciilor comunale etc.
Sistem unic de gestionare imobiliare on-line
Sistem unic de gestionare imobiliare on-line
Sistemul nostru unic online permite proprietarilor să urmărească în timp real (24/7) tranzacțiile, plățile, veniturile din închiriere și documentația.
Fără chiriași, fără taxe
Fără chiriași, fără taxe
Nu plătiți nimic dacă proprietatea dvs. nu este închiriată. Publicitatea în scopul de a găsi un chiriaș pentru dvs. este în întregime suportată de noi.
Proprietăți de vacanță de închiriat
Închiriere și management complet al proprietăților de vacanță
sau publicitate pe arendoo.com
Promovați pe cel mai dinamic portal de închiriere din Bulgaria
Promovați pe cel mai dinamic portal de închiriere din Bulgaria
Dacă aveți o proprietate în zonele stațiunii pe care doriți să o închiriați pentru chirie zilnică, utilizați platforma noastră specializată ARENDOO. Acesta este unul dintre cele mai de succes proiecte ale companiei noastre, iar popularitatea sa crește în fiecare zi. Platforma conectează proprietarii și oaspeții. Accesați arendoo.ro, înregistrați-vă, creați un anunț de închiriere și primiți cereri de rezervări!
Full management of rental properties in Varna region
Full management of rental properties in Varna region
Oferim servicii de închiriere și administrare completă a imobilelor situate în Varna, Nisipurile de Aur, în complexul stațiunii Sf. Constantin și Elena, Kranevo, Balcic și Kavarna. Dacă proprietatea dvs. se află într-unul dintre aceste locuri și doriți să o închiriați - zilnic sau pe termen lung (Varna), contactați-ne! Vom fi bucuroși să cooperăm reciproc avantajoase!
Primiți plăți de la oricine, oriunde
Primiți plăți de la oricine, oriunde
Listați imobilul prin intermediul platformei ARENDOO și primiți bani în contul dvs. din orice țară! Datorită unui sistem de plată convenabil și fiabil, puteți primi plata în orice cont bancar, oriunde în lume.
Gestionați rezervările online
Gestionați rezervările online
Prin închirierea proprietății dvs. prin ARENDOO, vă puteți gestiona cu ușurință listările și puteți urmări rezervările. Un cont personal funcțional și un sistem de chat inovator între proprietari și invitați vă permite să primiți în orice moment cereri de rezervare, să acceptați sau să respingeți cereri, să ajustați anunțurile și prețurile etc.
Evaluare imobil gratuit
Politica de Confidențialitate