Pentru vănzători

Recenzii și testimoniale

Adaugă o recenzie
Recenzii ale clienților
Scrieți o recenzie și spuneți altora despre experiența dvs. New Estate.
Politica de Confidențialitate

Este întotdeauna greu de știut dacă o companie este profesionistă și de încredere, ceea ce este valabil mai ales atunci când cumpără sau vinde în străinătate.
Cea mai bună soluție este să ne lăsăm clienții să vorbească pentru noi.

Svetlana, 23.04.2021
A vândut o proprietate prin New Estate
"Multe mulțumiri și o recunoștință imensă întregii echipe New Estate pentru vânzarea la distanță a apartamentelor mele! O tranzacție foarte competentă și profesională, fără prezența mea! O echipă de profesioniști adevărați, totul este adaptat și individual pentru fiecare client. Muncă promptă și bine coordonată! Mulțumiri speciale Lyudmila Shabanina! Sunt fericit și doresc companiei prosperitate! Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor! Este plăcut să știi că există oameni care își iubesc munca și își cunosc meseria !!! Mulțumesc !!!! Mult noroc. !!! Cu siguranță vă voi contacta în viitor !!!!"
Olga, 23.03.2021
A cumpărat o proprietate prin New Estate
"Aș dori să mulțumesc New Estate Bulgaria pentru asistența lor la înregistrarea de la distanță a imobilelor în numele meu. Lyuda m-a ajutat să cred în realitatea și fiabilitatea acestui format al tranzacției. Înregistrarea proprietății a avut loc cu promptitudine și la un nivel adecvat. Multumesc mult tuturor!"
Maxim, 26.01.2021
A vândut o proprietate prin New Estate
"Vânzarea de la distanță nu a fost deloc intimidantă cu sprijinul deplin al Lyudmila. Cred că în acest format, fără o bună înțelegere reciprocă, fără experiență în astfel de tranzacții și competențe puternice, acest proces nu ar putea fi organizat cu ușurință și ar fi imposibil de gestionat. Totul a fost organizat profesional, toate întrebările au fost ușor și rapid răspunse, nu au existat neînțelegeri sau probleme. Mulțumesc foarte mult. Vă recomand!"
Nicola, 16.08.2020
A cumpărat o proprietate prin New Estate
"Servicii excelente și întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.
Echipa de la New Estate ne-a ajutat la fiecare pas, de la organizarea unei zile întregi de vizionări până la achiziționarea finală a proprietății noastre. Atât de util, ghidându-ne până la capăt și fiind foarte transparent pe tot parcursul.
Întregul proces a fost lipsit de stres, chiar și atunci când ne-am confruntat cu restricțiile datorate COVID 19. Echipa de la New Estate a analizat diferite moduri, astfel încât să putem finaliza achiziția, oferindu-ne actualizări continue pe tot parcursul.
Nu putem mulțumi întreaga echipă New Estate suficient pentru că sunt atât de prietenoși și că au depășit și aici și dincolo serviciile pe care le oferă, pentru a ne ajuta să ne câștigăm casa de vacanță.
Recomand cu fermitate New Estate oricui.

Vă multumesc din nou"
Alan +Valerie, 08.07.2013
A vândut o proprietate prin New Estate
"Just wanted to let you know that the transfer arrived in my bank. I also would like to thank you for all your help during this process, it has been a pleasure to deal with you,and your very professional company. Please feel free to use me as a reference in the future, if you wish. Thanks and regards Alan +Valerie"