Vinde un imobil
Casa de vanzare in Durankulak, Bulgaria
de vânzare (Ref.No: VN455)
159 000 EUR
120 000 EUR (882 EUR / m.p.)
127 836 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: casă
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: Durankulak
Suprafață: 136 m.p.
Suprafață teren: 1047 m.p.
Etaj: 2
Dormitoare: 4
În apropiere
Distanță de mare Distanță de mare: 3km
Descriere

Aceasta casa frumoasa cu structura din lemn are doua nivele impartite inteligent pentru a asigura confortul si optimizarea spatiilor. La primul nivel este un living, un dormitor cu acces la o terasă, o baie, o toaletă separată și o bucătărie complet utilată, cu mobilier din lemn masiv. La al doilea nivel se afla alte trei camere spatioase si luminoase cu energie linistita si placuta, o baie si veceu separat. Două camere au acces la un balcon comun cu vedere la grădina generoasă a proprietății, unde cresc mai mulți pomi fructiferi.

Casa este locuibila pe tot parcursul anului. Dispune sisteme de incalzire centrala cu centrala termica pe lemne. În camere sunt instalate calorifere.

Casa este construita pe un teren de 1047 mp, inclus in pretul de vanzare. Un loc de parcare acoperit este langa loc, iar alte doua-trei masini pot fi parcate cu usurinta in curte. În spatele casei se află o clădire separată folosită în prezent pentru depozitare, dar care poate fi transformată în saună.

Amplasarea proprietatii este foarte avantajoasa, fiind de cca. La 5 km de vama si la doar 15 km de Mangalia. Marea Neagră, cu plajele sale de nisip care se întind pe câțiva km, se află la o distanță de 3 minute cu mașina. Rezervațiile naturale, parcurile arheologice și lacurile de pescuit sunt alte atracții turistice din imediata apropiere. La câțiva pași se află un magazin alimentar. În zonă sunt câteva restaurante tradiționale și altele în curs de dezvoltare.

Această ofertă este ideală pentru cei care doresc să se retragă din mulțime și să profite din plin de un loc privat, natură, mare și liniște, fiind în același timp aproape de oraș pentru navetă.
Această proprietate este și o oportunitate de investiție pentru închiriere. Comunitatea de vecini este formată în primul rând din proprietari străini.

Pentru mai multe fotografii, tururi video și vizionări, vă rugăm să ne contactați.

Do you have property for sale in Durankulak. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Rezervă cu carte de creditVisaMasterCard
Pentru a rezerva proprietatea, vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră.
Taxa rezervare: € 2000
(Vezi detalii)
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare