Vinde un imobil
Case unifamiliale în complexul închis Gesha Hill Park, lângă orașul Dryanovo
de vânzare (Ref.No: VT-03)
90 000 EUR (0 EUR / m.p.)
98 010 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: casă
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: în apropiere Dryanovo
Complex: Gesha Hill Park
Suprafață teren: 120 m.p.
Dormitoare: 2
Descriere

Complexul Gesha Hill Park este un paradis rezidențial în satul Gesha, la doar 2 km distanță de Dryanovo. Situat în inima naturii și în apropierea atracțiilor turistice și istorice, cum ar fi Veliko Tarnovo, Gabrovo și Tryavna, acest complex închis este o oază de liniște și confort. Pe o suprafață de 43.000 de metri pătrați, se află 75 de case unifamiliale și terasate, armonios încadrate în peisajul natural al terenului. Cu un parc forestier privat de 18.000 de metri pătrați și vegetație naturală conservată, complexul oferă un stil de viață eco-friendly și relaxant.

Casele, construite în stil tradițional local, sunt dotate cu facilități moderne și finisaje de înaltă calitate, garantând un confort optim pentru locuitori. Fiecare locuință oferă vederi panoramice la Munții Stara Planina de pe balconul său, creând atmosfera perfectă pentru relaxare și conectare cu natura. Structurile solide, realizate din beton armat și cărămidă, asigură siguranța și durabilitatea în timp, în timp ce designul interior funcțional și mobilierul din lemn natural adaugă un farmec tradițional și confortabil.

Pe lângă locuințe, complexul va include și o clădire multifuncțională cu restaurante, săli de conferințe, birouri pentru lucrul în comun, sală de fitness și alte facilități recreative. În plus, în cadrul parcului, rezidenții vor avea acces la o piscină în aer liber, zone de joacă pentru copii și spații de relaxare, completând astfel experiența de trai de lux oferită de Gesha Hill Park.

Do you have property for sale in Gesha Hill Park. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Rezervă cu carte de creditVisaMasterCard
Pentru a rezerva proprietatea, vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră.
Taxa rezervare: € 2000
(Vezi detalii)
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare