Vinde un imobil
Apartament 2 camere cu vedere la mare in Kaliakria Resort
Vândut (Ref.No: VN450)
60 000 EUR
59 000 EUR (720 EUR / m.p.)
62 870 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: apartament
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: Topola
Suprafață: 82 m.p.
Etaj: 3
Dormitoare: 1
Dotări
Vedere la mare Vedere la mare: da
Aer condiționat Aer condiționat: da
Pază Pază: da
Lift Lift: da
Mobilat Mobilat: da
Teren de joacă Teren de joacă: da
Parcare Parcare: da
Piscină Piscină: da
Descriere

Va prezentam un apartament de vanzare foarte confortabil cu doua camere, situat in complexul de lux "Kaliakria Resort" in Topola, intre Balchik si Kavarna.

Apartamentul este alcatuit din Living cu bucatarie, baie si un dormitor. Livingul si dormitorul au iesiri catre o terasa spatioasa cu vedere panoramica la mare si spre piscinile interioare.

Apartamentul are aer conditionat, geamuri duble, izolatie termica, pardosea din piatra naturala, incalzire a pardoselei la baie, mobilier de bucatarie, tv-satelit canale Focusat, DVD, internet.

Livingul si dormitorul: complet echipate cu mobila de foarte buna calitate.

Bucataria: echipata cu mobilier, frigider si masina de spalat vase incorporate in mobilier, hota, aragaz cu plita de ceramica, cuptor, chiuveta de inox.

Baia: echipata, gresie, faianta, sistem de incalzire in pardoseala, tavan fals, suport de marmura pentru chiuveta si cada, instalatii sanitare de calitate.

Complexul 'Kaliakria Resort' se afla in apropiere de Balchik si este dotat cu facilitati de lux precum aquapark, restaurant panoramic construit in stanca, 4 piscine exterioare imense, baruri si restaurante, locuri de parcare, magazin, gradini amenajate cu mai mult de 90 de tipuri de plante si pomi vesnic verzi, fitness/sauna/masaj/tratamente, facilitati pentru organizarea de conferinte, teren de joaca pentru copii, managementul locuintelor, diverse servicii pentru clienti.

Terenurile de Golf renumite pe plan international se afla la 500m distanta.

Oferta avantajoasa atat pentru inchiriere cat si pentru vacante la mare in proprietatea privata si acces la facilitati de lux.

 

Video
Do you have property for sale in Topola. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare