Vinde un imobil
Apartament cu vedere la mare in complexul Etara 2
Vândut (Ref.No: SV381)
60 000 EUR
53 000 EUR (768 EUR / m.p.)
57 717 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: apartament
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: St.Vlas
Complex: Etara 2
Suprafață: 69 m.p.
Etaj: 5
Dormitoare: 1
Taxe anuale de întreținere: 500 euros/year
Dotări
Vedere la mare Vedere la mare: da
Aer condiționat Aer condiționat: da
Pază Pază: da
Mobilat Mobilat: da
Teren de joacă Teren de joacă: da
Parcare Parcare: da
Piscină Piscină: da
În apropiere
Distanță de mare Distanță de mare: 200m
Distanță autobus Distanță autobus: Near by
Distanță aeroport Distanță aeroport: 30km
Distanță magazin Distanță magazin: 100m
Descriere

Apartament cu vedere la mare de la fiecare fereastră a apartamentului penthouse spațios, Apartamentul are un dormitor mare cu un pat king-size, baie privată și o ușă care duce direct la un balcon cu vederi cu adevărat uimitoare la curte, grădini, piscină și mare. Holul din apartament are un mic vestiar format dintr-o a doua toaletă și chiuvetă, în timp ce lounge-ul cu aer condiționat are o canapea extensibilă mare, optimizând astfel spațiul de locuit și permițând acestui apartament de 69,04 m2 să găzduiască confortabil 4 persoane.

Mobilierul în stil stejar roșu oferă mult spațiu de depozitare cu dulap dublu, pat super king-size, măsuță de toaletă, comodă și noptiere. Bucurați-vă de pregătirea meselor într-o bucătărie complet utilată, care include cuptor cu microunde, plită ceramică, cuptor încorporat și frigider sub blat. Zona mare de bucătărie are iluminare ambientală peste dulap cu suprafețe extinse de lucru, permițând mult spațiu pentru prepararea alimentelor. Luați masa cu stil la masa de sufragerie din stejar roșu în timp ce stați confortabil pe scaune cu design clasic. 

Vedere din apartament Bucurați-vă atât de relaxare, cât și de emoție de la priveliștea unde bărcile cu pânze blânde alternează cu fiorul bărcilor cu motor care traversează Marea Neagră în fața ochilor dumneavoastră.

Caracteristici suplimentare. Lift la toate etajele. securitate 24h. Serviciu regulat de transfer cu autobuzul către St Vlas, Sunny Beach și Nessebar. Centru de recepție cu call center pentru toate informațiile Dinevi Resort. Serviciu de menajeră și spălătorie. Stație de taxiuri la intrarea Etara 2

Video
Do you have property for sale in Etara 2. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare