Pentru vănzători
Apartament mobilat in complexul Privilege Fort beach.
de vânzare (Ref.No: SV252)
50 000 EUR
48 500 EUR (746 EUR / m.p.)
47 971 USD
Detalii imobil
Tipul imobilului: apartament
Tipul ofertei: vânzare
Regiune: în apropiere Elenite
Suprafață: 65 m.p.
Etaj: 2
Dormitoare: 1
Descriere

Un apartament confortabil, complet mobilat, cu 1 dormitor, este situat la etajul 2, în complexul Privilege Fort Beach, în stațiunea Elenite.

Apartamentul este compus din: un hol/hol de intrare, un living cu o chicineta, un dormitor, o baie si o terasa spatioasa cu vedere placuta la curtea complexului.

Complexul Privilege Fort Beach este situat în Elenite, într-un loc frumos sub numele romantic „Robinson”, la poalele Munților Balcani, chiar pe malul mării. O climă unică, o combinație unică de curenți de aer marini și montani.

Fort Beach Privilege este mărginit de o minunată plajă de nisip.

Parc acvatic din apropiere, supermarket, taxi și stație de autobuz.

Cel mai bun loc pentru o vacanță de vară pe coasta Mării Negre din Bulgaria!

In Privilege puteti petrece timpul in piscina - un raulet de apa care curge prin intregul complex, intr-un bazin cu tunuri de apa si jacuzzi, exista si o piscina pentru copii. Piscinele sunt pazite de salvamari. Șezlonguri gratuite lângă piscine.

In zona amenajata, pe langa piscine minunate, patru locuri de joaca cu tobogane, aparatura de miscare in aer liber, fitness, sauna, centru de infrumusetare si salon de masaj, supermarket alimentar, parcare pazita, restaurant-bar "Nava" si restaurant-pizzerie, birou- receptie, teren de tenis/fotbal.

Proprietarii apartamentelor efectuează plăți anuale de 12 euro, cu TVA 20%, pe metru din suprafața totală a apartamentului, asigurând: Întreținerea teritoriului complexului, Întreținerea părților comune ale clădirilor, Întreținerea și reparația. a infrastructurii și comunicațiilor, Întreținerea și îngrijirea piscinelor, Întreținerea și îngrijirea plantațiilor spațiilor verzi, paza 24 de ore pe tot parcursul anului, folosirea piscinelor, ascensoarelor, iluminatul părților comune ale teritoriului, iluminatul părților comune etc.

Video
Do you have property for sale in Privilege Fort Beach. Vinde cu noi
Vă interesează această ofertă?
Apelați
+40728082772
Solicită informații
Vă rugăm să completați datele dvs.
Politica de Confidențialitate
Rezervă cu carte de creditVisaMasterCard
Pentru a rezerva proprietatea, vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră.
Taxa rezervare: € 2000
(Vezi detalii)
Politica de Confidențialitate
Notificare pe e-mail dacă prețul acestui imobil este redus:
Politica de Confidențialitate
Oferte similare